Webshop

Touchdown

 

Een glossy met een open blik in het leven van mensen met Downsyndroom. Touchdown is eerlijk, direct, divers en geeft een zo open mogelijk beeld van een leven met Downsyndroom.  Daarbij gaat het niet over Down, maar over de mooie dingen in het leven: vakanties, vriendschap en genieten. Maar ook over opvoeden, loslaten en keuzes. Met portretten van verschillende gezinnen,  ervaringen van diverse werkgevers, openhartige broers, zussen, opa's en oma's. En bovenal met veel verhalen van de mensen met Downsyndroom zelf.

Het concept is een feelgood magazine met iets extra’s. Een magazine dat aanspreekt om met elkaar bewuster te leven. In een wereld van individualisme en stress kun je leren van hetgeen mensen met het Downsyndroom je brengen.

 
 
€6,50
 
*

CD LaLaLaLa

 

Op 25 november 2009 werd een bijzondere cd gelanceerd. Met vrolijke en aanstekelijke kinderliedjes, die ook voor ouders leuk zijn om te luisteren. Een kinder-cd waaraan bekende componisten, muzikanten en artiesten belangeloos hun medewerking verleenden. Theatermaker Mark Haayema schreef 12 liedjes voor stichting De Upside van Down.

Deze stichting wil met eigentijdse projecten laten zien dat het Downsyndroom ook veel positieve kanten heeft. Omdat een positieve beeldvorming aan de basis staat van meer begrip. En meer begrip leidt uiteindelijk tot acceptatie en integratie van kinderen en mensen met Downsyndroom in onze maatschappij. De opbrengst van de cd gaat naar de Stichting de Upside van Down.

 
€14,95
 

De held van alle helden

 

Boek De held van alle helden, inclusief cd waarop de 10-heldenverhalen worden voorgelezen door bekende Nederlanders als Jim Bakkum, Dieuwertje Blok, André van Duin, Youp van t Hek, Irene Moors ea.

 
€14,95
 

Boek Gouden Moment

 

Boek Gouden Moment met foto's van kinderen met Down die een mooi contact hebben met hun idool. Met medewerking van Marco Borsato, Hans Klok, Giel Beelen, Jeroen van de Boom ea.
 
25 x 25 cm en 1095 gram

www.goudenmoment.nl

 
€39,95
 

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommigen zijn essentieel om de website goed te laten functioneren. Anderen geven ons inzicht in hoe de website gebruikt wordt en helpen ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Wij anonimiseren de IP adressen in Google Analytics. Met het bezoeken van onze website stemt u in met onze Privacy Statement.